Pondělí 20.1.2020
  • Indická luštěninová polévka (50 Kč)
  • Špagety s tomatovou omáčkou a salsicciou, parmezán (120 Kč)
  • Kuřecí Korma, basmati, špenátové sabzi (130 Kč)

Úterý 21.1.2020

  • Polévka z pečené mrkve s fetou (50 kč)
  • Kubánské vepřové s černými fazolemi a avokádem, rýže (130 Kč)
  • Mravenci – restované mleté maso se skleněnými nudlemi a zeleninou (130 Kč)

Středa 22.1.2020

  • Poctivá česnečka (50 Kč)
  • Segedínský guláš, tarhoňa (120 Kč)
  • Satay chicken, arašídová omáčka, jasmínka, salát (130 kč)

Čtvrtek 23.1.2020

  • Tom Kha – thajská polévka s kuřecím masem a kokosovým mlékem (50 Kč)
  • Koprová omáčka, vařené hovězí, vajíčko, brambory  (130 Kč) bez masa (120 Kč)
  • Bun Bo Nam Bo – vietnamská specialita s hovězím masem a rýžovými nudlemi  (140 Kč)

Pátek 24.1.2020

  • Asijský vepřový vývar se zeleninou a žebírky (50 Kč)
  • Pečená kachna na haluškách, cibulka, bryndza (140 Kč)
  • Afgánské hovězí Byriani, zelný salát (130 kč)

Provozovna:

RED PIRANHA CATERING
Puškinova 1
Brno 602 00
+420 604 8637 88
gabriela@redpiranha.cz

Sídlo firmy:
Gabriela Rudolfsson
Čápkova 46/43
Brno 602 00
IČ: 70456062