VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ – DŮRAZ NA ČERSTVÉ BYLINKY JAKO KOŘENÍ, NESKUTEČNÁ VARIABILITA CHUTÍ

  • Božská  PHOlívka- základ je lahodný vývar, který je sám o sobe vynikající, ale kombinace masa nebo ryb a zeleniny, rýžových nudlí, výhonku mungo, chilli s asijskými bylinkami vám posune obzory
  • Bagety Báhn Mi- původně francouzské bagety, kterým  vietnamci  díky lehkosti přidaných ingredienci přiřkli neoddělitelnou součást vietnamské kuchyně, stále vice oblíbenou po celém světě
  • SPRING ROLLS- ať už čerstvé nebo smažené,  rolky z rýžového papíru naplněné směsí zeleniny a masa dle výběru, popř. skleněnými nudlemi podávané se sladkokyselou chilli omáčkou
  • ATD- Tofu s rajčaty v rybí omáčce, Křupavý marinovaný vepřový bůček, Kuřecí salát s vietnamským koriandrem

 

 

Provozovna:
RED PIRANHA CATERING
Puškinova 1
Brno 616 00
+420 604 8637 88
gabriela@redpiranha.cz

Sídlo firmy:
Gabriela Rudolfsson
Čápkova 46/43
Brno 602 00
IČ: 70456062